100% természetes eredetű ectoinnal
tengervizes oldat
gyengéden tisztít
véd az allergénekkel szemben

Reventil tengervizes orröblítő

Egyedülálló, ectoin-tartalmú orröblítő megfázás és allergia esetére is.

100%-ban természetes eredetű, 0,5%-os ectoin-tartalommal és tengervízzel

gyengéden tisztít

védi a nyálkahártyát a kiszáradástól és az allergénektől

csecsemők vagy érzékeny orrúak számára speciális adagolófej

tartósítószer-mentes

Reventil orrmosó tisztításra

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

Az egyedi összetételű Reventil tengervizes orröblítő naponta többször is alkalmazható az orr gyengéd átmosására, az allergiát okozó pollenek vagy a beszáradt nyák eltávolítására. A Reventil tengervizes orröblítő 100%-ban természetes eredetű, sejtvédő Ectoint tartalmaz, amely védi a nyálkahártyát a kiszáradástól és az allergénektől. Másik fő összetevője az enyhén hipertóniás tengervizes oldat, amely eltávolítja a gyulladást okozó allergéneket is. A Reventil tengervizes orröblítő tartósítószert nem tartalmaz.

Reventil orrmosó tisztításra

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

Reventil tengervizes orröblítő fő összetevői

Ectoin

Az ectoin hatását a felfedezése óta számos kutatás és vizsgálat igazolta. Legújabb preklinikai adatok alapján az Ectoin® hidro-komplex és az általa stabilizált orrnyálkahártya-gát csökkenti a vírusok behatolásának esélyét a szervezetbe.

Tengeri só

Az orrdugulás megszüntetésében segítséget jelenthet a tengeri sós oldat alkalmazása, ugyanis a magasabb sókoncentrációjú oldat lohasztja az orrnyálkahártya duzzanatát. Emellett az oldat nyomelem- és ásványianyag-tartalma támogatja az orrnyálkahártya regenerálódását.

Egy különleges összetevő – az Ectoin®

Az extremofil élőlények

Sokáig nem igazán volt rá magyarázat, miként lehetséges, hogy az élet immár évmilliók óta még olyan extrém körülmények között is megtalálható Földünkön, mint amilyen a sivatagi forróság vagy a sós tavak közege. Bizonyos parányi élőlények, ún. extremofil mikroorganizmusok ugyanis képesek akár szélsőséges hőingadozás és szárazság közepette is életben maradni, sőt szaporodni.

Egy természetes sejtvédő molekula – Ectoin

Még nincs 35 éve, hogy a tudósok választ találtak a különös jelenségre, felfedezvén az aprócska élőlények túlélésének titkát, az ectoin molekulát. Az ectoin egy speciális, nagy vízmegkötő képességgel rendelkező, természetes eredetű molekula, amely képes a sejteket határoló membrán szerkezetét megóvni a környezetkárosító hatásoktól. Sejtvédő tulajdonsága egészen extrém körülmények között is érvényesül. Vízmegkötő képessége révén védi a sejteket a kiszáradástól és hozzájárul a károsodott sejtfal (sejtmembrán) regenerálódásához. Az ectoin hatását a felfedezése óta számos kutatás és vizsgálat igazolta. A Reventil tengervizes orröblítőben immár az orrnyálkahártya védelmében érvényesül az ectoin sejtvédő és kiszáradást gátló hatása.*

Tengervíz

A Reventil tengervizes orröblítő másik fő összetevője a tengervizes oldat. A tengervíz számos nélkülözhetetlen ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, többek között fellelhető benne a mangán, a cink, a réz, a magnézium, a kalcium és a vas. A tengervíz különlegessége abban is rejlik, hogy ezek a mikroelemek egymással összhangban, olyan koncentrációban vannak jelen, amit egyéb körülmények között nem lehet biztosítani. Mindezek az ásványi anyagok hozzájárulnak a nyálkahártya egészséges működéséhez, ugyanis a sós víz segíti az orrban található csillószőrök mozgását, hogy azok eltávolíthassák az orrüregből az orrváladékot és a gyulladást okozó anyagokat, így tisztítva a légutakat.

Kiknek javasolható a Reventil tengervizes orröblítő?

A Reventil tengervizes orröblítő ajánlható mindenkinek, aki a természetes eredetű összetevőket részesíti előnyben, amelyek kíméletesek az orrnyálkahártyával szemben. A Reventil tengervizes orröblítőt minden korosztály használhatja, míg a Reventil tengervizes orröblítő gyerekeknek elsősorban csecsemőknek ajánlott, 1 hónapos kor felett, valamint kisebb gyermekek illetve érzékeny orrúak számára.

Orröblítő csecsemőknek

Jó hír az aggódó anyukáknak: a Reventil tengervizes orröblítő gyerekeknek kiszerelés már csecsemőknél is alkalmazható, szükség szerint akár huzamosabb időn át.

Reventil orröblítő gyerekeknek

A Reventil tengervizes orröblítő gyerekeknek kiszerelését nyugodtan alkalmazhatja náthás vagy allergiás gyermeke orrának átmosására, akár hosszabb időtartamon át.

Orröblítő felnőtteknek

A Reventil tengervizes orröblítő nemcsak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is hasznos segítség, és időkorlát nélkül használható.

Miért érdemes a Reventil tengervizes orröblítő-t választani?

A Reventil tengervizes orröblítő egyedülálló, 100%-ban természetes eredetű Ectoin-tartalommal gyengéden átmossa és megtisztítja az orrjáratokat valamint védi a nyálkahártyát a kiszáradástól és az allergénektől. Használata elősegíti a felesleges váladék távozását, enyhíti a tüneteket és támogatja a szabad orrlégzést. Nem tartalmaz tartósítószert.

Az orr napi többszöri átmosására

Alkalmazza a kezelés előtt a beszáradt nyák vagy az allergizáló pollenek eltávolítására, szükség szerint akár több alkalommal is naponta.

Gyengéden tisztít

Az enyhén hipertóniás oldat gyengéden kitisztítja az orrüregeket, segíti azok átjárhatóságát és a szabad orrlégzést.

Védi a nyálkahártyát

A különleges, sejtvédő Ectoin molekula révén biztosítja a nyálkahártya nedvességét, valamint csökkenti az allergének és a szennyeződések nyálkahártyára gyakorolt káros hatásait.

Speciális ectoin-tartalommal

Az ectoin 100%-ban természetes eredetű, klinikailag igazolt hatású sejtvédő molekula, amely gyulladáscsökkentő hatással bír.

Csecsemők számára külön kiszerelés

Csecsemők, kisgyermekek vagy érzékeny orrúak számára a Reventil tengervizes orröblítő gyerekeknek hozhat enyhülést.