Reventil-hatterkepreventil-szemcsepp-lila-csikReventil tengervizes orröblítő babyknekTengervizes orröblítő dobozaReventil szemcseppReventil orrspray

Reventil
Termékcsalád!

Allergia?

ectoin-termeszetes-alternativa

• tartósítószer-mentes

• hosszú távon is
alkalmazható

• véd és regenerál

Reventil tengervizes orrmosó képKék szalag amin a termék ül

tartósítószer-mentes

csecsemők és érzékeny orrúak számára is

védi a nyálkahártyát az allergénektől

a pollenek és a nyák eltávolítására

az orr napi többszöri átmosására

KLINIKAILAG IGAZOLT HATÁSÚ
ECTOIN-TARTALOMMAL

EGYEDÜLÁLLÓ ORRÖBLÍTŐ

tengervizes orröblítő!

Reventil

Allergia? Megfázás? –

Tengervizes orröblítő dobozaReventil tengervizes orröblítő babyknekÚj tengervizes, ectoinos pecsét
reventil-szemcsepp-lila-csikReventil orrspray

Allergia?
Reventil
orrspray!

ectoin-termeszetes-alternativa

• tartósítószer-mentes

• hosszú távon is
alkalmazható

• védi és regenerálja
az orrnyálkahártyát

• enyhíti a tüneteket és
csökkenti a gyulladást

reventil-szemcsepp-headerreventil-szemcsepp-lila-csikReventil szemcsepp

Allergia?
Reventil szemcsepp!

kontaklencsevel-is-hasznalhato

• tartósítószer-mentes

• mérsékli az allergiás
kötőhártya-gyulladást

• enyhíti az allergiás
szemtüneteket

A Reventil orrspray, a Reventil tengervizes orröblítő és a Reventil szemcsepp a 100%-ban természetes eredetű Ectoinnal a kellemetlen allergiás tünetek kezelésére és megelőzésére.

Használati útmutató
reventil-allergia-mobil-header
A Reventil orrspray és a Reventil szemcsepp a 100%-ban természetes eredetű Ectoinnal a kellemetlen allergiás tünetek kezelésére és megelőzésére.
Használati útmutató

Allergiás rhinitis

Az allergiás rhinitis, amit „szénanáthának” is neveznek, valójában egy felső légúti gyulladás, melyet allergiát okozó anyagok (allergének) váltanak ki. A náthához hasonló tünetekkel jár, azzal a különbséggel, hogy egészen hosszan elhúzódhat. A szervezet „tévedésből” egy valójában ártalmatlan anyagot (pollen, állatszőr stb.) veszélyes anyagként érzékel és harcolni kezd ellene ugyanúgy, mint a kórokozók ellen. A betegség két fő típusa a szezonális, évszakhoz köthető, illetve a nem szezonálisan jelentkező allergia.

Hogyan éljük túl a tavaszi allergiaszezont?

Allergiás Szemviszketés

Szemünk az egyik legfontosabb érzékszervünk, ezért annak bármilyen megbetegedése számos kellemetlenséggel járhat. Különösen igaz ez a kötőhártyára, mely a szemgolyót és a szemhéj belső oldalát borító vékony, átlátszó hártya és közvetlenül érintkezik a külvilággal: begyulladhat, ha a levegőben terjengő pollenre allergiásak vagyunk. Allergiás kötőhártya-gyulladás a szénanáthához is gyakran társul. Fájdalom kevésbé jellemzi, de kellemetlen tünetei (piros, viszkető és könnyező szemek) a mindennapos tevékenységet is zavarhatják.

Allergia típusai

Szezonális allergia

Ezt a típust a különböző virágporok (pollenek) okozzák, ezért jellemzően egy-egy évszakban, illetve bizonyos hónapokban jelentkezik. Egyszerre akár többféle allergén okozhat panaszt, így a tünetek hosszabban is fennállhatnak.

Magyarországon egyre többen szenvednek pollenallergiától, közel 2 millió embert érint – többek között a növényvédő szerek fokozott használata és a parlagfű terjedése miatt.

Nem szezonális allergia

Az ilyen, nem évszakhoz kötött allergia egész évben bármikor kialakulhat. Gyakori a porallergia, sokaknál pedig jellemzően a háziállatok közelében jelentkeznek a kellemetlen panaszok.

A poratkák ürüléke, egyes gombafajok, valamint a háziállatok szőre vagy nyála válthatnak ki kellemetlen allergiás tüneteket az arra érzékenyeknél.

0
fajta allergént termelő gyomnövény él Magyarországon
0
pollent bocsát a levegőbe egyetlen tő parlagfű
0
pollenszemcse egy köbméter levegőben már tüneteket okozhat
0
kilométerre is elhordja a szél a fák és füvek pollenjeit

Allergia okai


Pollen

A pollen a virágpor latin neve, ami „lisztet” jelent. A pollenallergia a világ népességének mintegy 10-20 százalékát érinti. Az allergiás reakciót elsősorban a fák, füvek és egyéb virágos növények egészen finom, szabad szemmel nem is látható virágporszemcséi okozzák.


Állatszőr

Valójában nem csak az állatszőr, hanem a különböző háziállatok tolla, pihéje, nyála, ürüléke, a bőrükben található váladékképző-mirigyek nedvei, valamint bőrük elhalt és lepergő hámsejtjei egyaránt kiválthatnak allergiás reakciót.


Egyéb tényezők

A leggyakrabban előforduló pollen- és állatszőr-allergián túl hormonális változás (terhesség), bizonyos vegyszerek és gyógyszerek is kiválthatnak allergiás reakciókat. A háztartásban használatos aeroszolok, a levegőbe juttatott permetezőszerek ugyancsak okozhatnak allergiás tüneteket.

Reventil orröblítő

Az orr mindennapos átmosására szolgál a Reventil orröblítő, melyet a különleges, klinikailag igazolt hatású ectoin-tartalma tesz egyedülállóvá. Az ectoint és tengervizes oldatot tartalmazó orröblítő gyengéden tisztítja az orrüregeket,és emellett biztosítja a nyálkahártya alapvetően szükséges nedvességét is, védi azt a kiszáradástól. Mindennapi használatra és naponta akár többszöri alkalmazásra is javasolt. Gyermekek vagy érzékeny orrúak számára külön kiszerelés elérhető. A Reventil orröblítő nem tartalmaz tartósítószert.

Tengervizes orröblítő doboza
Tengervizes orröblítő doboza
Reventil tengervizes orröblítő babyknek
Reventil tengervizes orröblítő babyknek

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

Megveszem

Reventil orrspray

Az allergiaszezon egészen hosszan elhúzódhat, ezért az érintetteknek jó hír, hogy az egyedi összetételű Reventil® orrspray hosszú távon is alkalmazható az orrnyálkahártya-gyulladás és az orrmelléküreg-gyulladás tüneteinek kezelésére, illetve megelőzésére. Egyedülálló összetevője a sejtvédő Ectoin®, amely védi az orrnyálkahártyát a kiszáradástól és elősegíti annak mielőbbi regenerálódását, gyógyulását. 

Másik fő összetevője a hipertóniás tengeri sós oldat, amely segít megszüntetni az orrdugulást, mivel lohasztja az orrnyálkahártya duzzanatát és eltávolítja a gyulladást okozó allergéneket is. A Reventil® tartósítószert nem tartalmaz.

Reventil orrspray
Reventil orrspray

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

Megveszem

Reventil szemcsepp

Az allergiatünetek közül az allergiás szemtünetek, a szempirosság, viszketés, fokozott könnyezés a legkitartóbbak. Ezért jó hír, hogy a Reventil termékcsalád legújabb készítménye, a Reventil szemcsepp enyhíti az allergiás szemtüneteket, csökkenti az allergének által kiváltott kötőhártya-gyulladást. Az egyedülálló, 100%-ban természetes eredetű Ectoin összetevőjének köszönhetően véd az allergének káros hatásától, ezért az allergiás kötőhártya-gyulladás megelőzésére is alkalmazható.

A Reventil szemcsepp tartósítószer-mentes, kontaktlencsét viselők és gyerekek is használhatják.

Reventil szemcsepp
Reventil szemcsepp
Megveszem

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

Megveszem

Allergia orrtünetei

Viszketés

viszketes-reventil

A gyulladt orrnyálkahártya kiszárad, viszket, sérülékennyé, érzékennyé válhat. Egy idő után fájdalmas lehet és akár vérezhet is az allergiás ember „agyonfújt” orra.

Orrdugulás

orrdugulas-reventil

Az allergén az orrnyálkahártya gyulladását okozza, amely megduzzad és így elzárja a levegő útját. Az allergiások egyik legkellemetlenebb panasza, hogy nem kapnak levegőt az orrukon át.

Orrfolyás

orrfolyas-reventil

A szervezet a gyulladást okozó anyagoktól fokozott válladéktermeléssel próbál megszabadulni. Naponta akár egy 100-as csomag papírzsebkendőt is elhasználhat egy allergiás.

Tüsszögés

tusszoges-reventil

Szervezetünk tüsszentéssel próbál megszabadulni az allergénektől. Egy folyton tüsszögő allergiásról a környezete gyakran azt hiszi, fertőző beteg.

Allergia szemtünetei

Allergia kezelése

Blog bejegyzések