Csak csínján az orrszívóval?

A Magyarországon – legalábbis az anyukák körében- nagy népszerűségnek örvendő orrszívó porszívót nem minden országban ismerik. A külföldön élő, vagy oda látogató anyukák sokszor mesélik, hogy a célszerszám láttán legtöbbször kérdőn és csodálkozva néznek rájuk a szülők és az orvosok egyaránt.

Az apróságok általában csak óvodás korukra tanulják meg a hatékony orrfúvás technikáját. Mivel azonban a felgyülemlett váladék akár arcüreggyulladáshoz is vezethet, a hazai orvosok ennek megelőzésére az orrszívó porszívó használatát szokták javasolni az anyukáknak. Ez a művelet persze nem kevés ellenállást vált ki a kicsikből. Sok csemete még évekkel később is utálja a porszívó hangját.

Az angol szakemberek viszont azért nem javasolják az elektromos orrszívó készülékeket, mert véleményük szerint a nem megfelelő használat károsíthatja a baba orrüregét, ami később fokozhatja a felső légúti fertőzésekre való hajlamot. Ezért Angliában – sok más országhoz hasonlóan – inkább a tengeri sós oldatokat részesítik előnyben az orr tisztítására.

Csak csínján az orrszívóval? Orrszívó porszívó

Akár orrszívó porszívóval, akár anélkül próbálják meg átvészelni a hamarosan beköszönő őszi időjárással járó viszontagságokat, a Reventil orrspray hatékony segítség lehet ebben a „harcban”, hiszen egy különleges sejtvédő és gyulladáscsökkentő hatású természetes eredetű összetevőt az Ectoint, mely védi, és regenerálja az orrnyálkahártyát.

Hány éves kórtól használható a Reventil orrspray?

Orrspray csecsemőknek is

Orrspray csecsemőknek

Jó hír az aggódó anyukáknak: a Reventil orrspray már csecsemőknek is adható.

Orrdugulás az egész családnál előfordulhat

Orrspray gyerekeknek

A Reventil orrspray-t nyugodtan alkalmazhatja náthás gyermeke orrának tisztán tartására.

Reventil orrspray

A Reventil tengeri sós oldatot és ectoint tartalmazó légzésjavító orrspray. A természetes tengeri sóval kombinált Ectoin® fő jellemzője, hogy védelmet nyújt és enyhíti a gyulladásos folyamatokat, ezáltal a közönséges nátha (rhinitis) és az orrmelléküreg-gyulladás (sinusitis) tüneteit.

csökkenti az orrnyálkahártya-gyulladását

enyhíti az allergiás orrtüneteket (orrdugulás, orrfolyás, tüsszögés)

tartósítószer-mentes

Reventil orrspray
Patikában kapható gyógyászati segédeszköz